Project

Training XD

Project

Training XD

Een training Experience Design die naast inhoudelijke training ook een magische, immersive ervaring is..

Dit is een eigen project van Studio XD en Dock20. Samen met Kaospilot uit Denemarken organiseren we enkele keren per jaar de Kaospilot Experience Design training in Nederland.

De vraag

Hoe maken we van deze training een magische ervaring die deelnemers nog lang bijblijft? Hoe creëren we een flagship-training die in de praktijk brengt wat we deelnemers leren in de training: “creating experiences that change the way people think, feel and act”?

Het project

Voor deze driedaagse training transformeerden we een kasteel in de Belgische Ardennen tot een magische setting. Meer dan 500 kaarsen, 300m lichtsnoer, fakkels, kampvuren zorgden voor een niet-te-vergeten aankomst. Tijdens de training maakten deelnemers verschillende kleine ervaringen mee, van het ontdekken van een verborgen ruimte in het kasteel tot een vijfgangen-diner dat alle zintuigen aansprak.

Word op de hoogte gehouden van nieuwe projecten

We will process the personal data you have supplied in accordance with our privacy policy.